Ara Sınav Mazeret Başvuru Sonuçları

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi ara sınavlarının Mazeret (Özür) Sınavları 16-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Mazeret Sınav Takvimi için tıklayınız.

Mazeret (Özür) sınavı başvuru değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

5(i) Dersleri Ara Sınavı Mazeret Sınavları

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında uzaktan öğretim şeklinde yürütülmekte olan zorunlu 5(i) derslerinin ara sınavlarında mazeret başvurusu kabul edilen öğrenciler için mazeret sınavları 14 Mayıs 2022 Cumartesi yapılacaktır. Sınav programı aşağıda verilmiştir.

Sınav Tarihi ve Yeri: 14 Mayıs 2022 Cumartesi / ASOS üzerinden çevrimiçi (ASOS sınav rehberi için Tıklayınız.)

Saat ve Dersler:

13.00 – Yabancı Dil Sınavı (YBD 102/122/131/181 İngilizce II ve YBD 104/124 Almanca II)

14.00 – Türk Dili I Sınavı (TDB 102/106)

15.00 – Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Sınavı (ATA 102/106)

Detaylı bilgi için tıklayınız.